Barn kräver engagemang

Har ikväll varit på simskola med min lilla sessa. När klockan va halv två i eftermiddags undrade hon vilken dag det var idag. "Tisdag" svara ja..."Tjohooo, då e de simskola!!!" Snacka om koll o att hon verkligen tycker de e kul. Och ja kan säga att hade hon inte varit så himla förtjust i det så hade ja lagt ner vid de här laget... Gick på minisim m henne innan i en liten grupp där både föräldrar o barn blivit väldigt bortskämda-har det visat sig.
   Nu är de ca 10 barn och två ledare. Dessa två tjejer är visserligen gulliga o snälla mot ungarna men dom verkar inte speciellt intresseade av att vara där o pedagogiska är dom inte heller. Mer upptagna av att disskutera privata saker än att uppmärksamma hur de större barnen knuffas, trängs o e allmännt störiga mot de mindre barnen. Känns som de mindre här blir straffade för att de råkar vara duktiga, men bortglömda i gruppen just för att de är små o lite yngre än de stora lunsarna som e där för o plaska....
    Hennes pappa har reagerat likadant och mailat den ansvarige. Men har inget hört va ja vet....men de kan ju även betyda att han inte hade nån lust att informera mig...*suck*

Läste ett inlägg på Fb häromdagen av en tjej som e just lärare...Inga roliga saker hon sa om barn kan ja säga! Hoppas verkligen inte att min sessa nånsin får henne el nån liknande som lärare. Tror hon verkligen att barn bara ska existera i hennes skola på arbetstid då hon får betalt för att "hantera" dem? Emigrera tack....!
   Tack o lov har ja ju sett flera TREVLIGA exempel på lärare/pedagoger som GILLAR barn o som engagerar sig o BRYR sig. Det tackar vi för!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0